WIN!

Idag var jag med och simmade hem segern mot Cal State Northridge, det kändes skönt! Jag simmade lite bättre än förra helgen och jag vann faktiskt 100 fr på 54.30, inte så illa ändå faktiskt. Undra hur det kommer gå på lördag bara har aldrig gjort så här innan tävlat torsdag skolan fredag sen tävla igen på lördag. Jag ser däremot fram emot en väldigt lugn helg efter tävlingen på lördag det kan jag verkligen behöva. Vila mitt knä lite med för en gångs skull :P
Jag har ett nytt motto i livet nu med: "F*** the pain!" Detta lever jag efter varje träning och definitiv varje tävling haha.
Ber om ursäkt till mamma och pappa för att jag inte tar det riktigt så lugnt som jag borde, men jag kan inte ta det lugnt just nu! =)

Nu ska jag bara ta det lugnt vi hörs gott folk!


Lite allmänt



Lite bilder från tävlingen i lördags, jag simmade väl okej i stil med förra helgen och jag kan ju verkligen förväntar nåt stordåd av mig själv just nu. Men visst önskar man att man kunde simma lite snabbare förhoppningsvis kommer detta på conference som närmar sig med stormsteg. Idag blev det träning imorse, rehab och snart väntar styrka. Fick ledigt imorgon bitti för att sen träna på eftermiddagen då jag gissar att vi ska köra lite fart saker och det kan jag ju behöva.

På torsdag åker vi till Northridge och på lördag väntar San Jose och Santa Cruz på hemmaplan. Vi har chans att vinna båda tävlingarna så det är väl bara att step it up så att vi vinner med!
 
ha det så bra så länge! =)

Fredag

Ja då har ännu en skolvecka gått, sinnes vad tiden går snabbt här ibland. Skolan går bra än så länge vilket är skönt men fortfrande mycket läxor, gillar inte läxor men vem gör det :P 

Imorgon väntar UC Davis ska bli skoj. Något som oroar mig lite är att mitt knä gjorde rejält ont idag på träningen, och svullnade upp lite grann. Mycket is blev det och smärtstillande så klart. Jag ska simma mina vanliga lopp som är 50fj i lag, 100 fj, 50 fr. Och sen har vi ingen 4*100 lagkapp utan en 4*200 än så länge ser det inte ut som jag simmar det vilket är skönt. Hoppas jag slipper med för vet inte riktigt hur jag klarar en 200 just nu.

Ja jag lär väl återkomma imorgon efter tävlingen med lite resultat =)
Ha en bra helg allihopa

it never rains in california?!

Ja det är ju definitivt inte sant, idag är femte dagen i rad då vi har fått se regn falla från himlen, mindre skoj. Det känns som om man är tillbaka hemma i lilla Malmö med detta vädret. Men som tur är så brukar det spricka upp framåt eftermiddagen så vi har iallafall inte regn hela dagen. Blåser gör det med helt sjukt. Idag väntar en massa läxor igen fattar inte varför min engelsklärare ska envisas med att ge oss en hög läxor efter varje lektion. Sen blir det träning och vi ska simma lite från pall idag med, se om man har kvar speeden så att säga. Sen imorgon blir det vanlig skoldag och sen träning.

På lördag kommer UC Davis hit kan bli skoj även om de är snabba som f*n. well well.. =)

Det va allt för nu ha det bra allihopa

ett år..

Nu har det gått ett år sen du lämnade oss, kan fortfrande inte förstå att du är borta. Jag kan fortfarande inte tänka på dig utan att få tårar. Men jag vet att livet går vidare och att du hade velat att vi skulle leva, så det är vad jag ska göra! Men jag saknar dig nåt så oerhört, och du betydde väldigt mycket för mig, du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. Jag kommer alltid att älskar dig!

Helgdag

Ja idag har det varit helgdag här i USA, nice ingen skola men jag har en del läxor att göra till på onsdag så det är vad jag har gjort idag. Sen har man även avverkat ett simpass och ett styrkepass + rehab. Idag känns mitt knä lite bättre än igår, men som jag har nämnt innan så är smärtstillande en del av min vardag nu, vilket suger vill inte behöva ta tabletter för att inte känna smärta. Imorgon ska jag simma två korta pass istället för ett långt, det fungerar ju det med. Så jag imorgon har jag ju inga lektioner så det blir träning, läxor, träning, rehab, läxor. Vilken underbar dag :P

Ser däremot fram emot lördag och min första hemmatävling även om vi antagligen kommer förlora. Sen är det bara 5 veckor till conference, och mitt mål är att simma snabbt där.

Det va allt för idag hoj hoj gott folk =)

where did that come from?

Ja då har jag gjort en liten comeback i tävlingbassängerna igen. Jag gjorde förvånandsvärt bra ifrån mig. Tider kommer här:
50 fj lag: 26.5
50 fr : 25.05
100 fj: 1.01.58
100 fr lag 53.6
 Jag hade sista sträckan i laget över 4*100 fr och då ligger vi trea med två lag från Fresno framför oss och laget som ligger tvåa är väl 1,5-2 meter framför, jag hoppar i boostar ser att jag närmar mig och jag vill så gärna ta henne men tyvärr så kommer vi in 3a i mål men jag hämtade säkert på 2-3 sekunder och gör 53.6. herregud säger jag bara, var kom det ifrån? Mitt knä gjorde rejält ont efter mina lopp och framför allt det sista. Så nu sitter jag här och har tagit smärtstillande igen och ser fram emot en lugn kväll.

Nästa lördag väntar UC Davis och de kommer hit så det blir på hemmaplan. Ska bli skoj min första hemma tävling =)

Det va allt från mig idag ha det bra allihopa, och hoppas ni simmar bra på DM


Comeback!

Ja då har besultet kommit om att jag simmar på lördag woohoo, för er intresserade så kommer lite tider till er

50 fr =25.1
50 fj=27 (vet ej exakt)
100 fj =1.01.4
100 fr= 55.5

6 veckor utan att ha tränat på riktigt 1 vecka med träning och ändå inte i full träning. Ja vad säger man? Jag måste ju vara nöjd, trodde aldrig det skulle gå så snabbt det trodde inte Pat heller. Visst kändes det i mitt knä efteråt men det åtgärdade jag så gott jag kunde med först värme, sen rehab sen is och lite smärtstillande. Simma med smärta är ju tyvärr inget nytt för mig.

Så ja jag vet inte exakt vad jag ska simma på lördag men jag tävlar iallafall :D

I'm back for real! :D


Bakslag?

Ja igår när jag gick till träningen kände jag en större smärta i mitt knä än vad ajg gjort på en lång tid, detta oroade mig givetvis men envis som jag är hoppade jag ändå i vattnet och började simma jag kände direkt att detta var en lite för stor smärta för mig att klara av men jag fortsatte simma. När vi kommer upp till ca. 1000 yards kommer tårarna och Pat ser detta och skickar upp mig, jag blir givetvis ledsen och arg för att jag trodde den smärtan som jag had eigår var över. Att det bara skulle bli bättre och bättre. Pat påminde mig då att jag kommer ha bra och dåliga dagar, ja jag får väl ta en dag i taget så att säga.

Nu iväg till dagens träning och jag hoppas att det går bättre idag.


Just another day..

Ja nu har ännu en dag gått här i Bakersfield. Idag hade vi riktigt nice väder, sol och man kunde ha t-shirt utan att frysa det gillas grovt.

Idag simmade jag imorse men fick inte simma nu på eftermiddagen av Pat, så jag gjorde bara min rehab träning för knäet. Jag har nu på allvar börjat att styrke träna igen och ja det känns i mina små muskler. Som jag kanske har berättat innan så har jag en av killarna ass. tränare som min styrke tränare. Så jag och Brooke tränar med honom så han är typ vår privata tränare och han har gjort upp ett program till mig, så ja nu blir det styrka 3 ggr/vecka.
Imorgon har jag lektioner igen, har inga lektioner tisdag och torsdag vilket är riktigt skönt så då kan man koncentrera sig på läxor och simningen.

På lördag åker vi till Fresno för att tävla, vet inte om jag ska simma än det ska jag och Pat avgöra tillsammans på torsdag för då ska vi testa mig lite, ska köra nåt lopp från pall och se om mitt knä pallar det. Annars så blir det kanten igen på lördag :/. Vill tävla men vet också att jag inte ska stressa någonting.

Ja nu blir det väl en film eller nåt eftersom jag redan har gjort alla mina läxor innan idag =)

saknar er där hemma!

I'm back!

Nu får jag simma igen, men jag måste fortfarande ta det lite lugnt med mitt lilla knä. Men jag kommer ha ont enligt läkaren så länge det inte är "dålig" smärta kommer det inte att skada mig mer =).
Så jag är otroligt glad just nu för detta var därför jag kom hit för att simma! men gud det är verkligen inte lätt att föröska komma tillbaka i form jag har nu simmat 3 hela pass och herregud säger jag bara. Igår simmade vi 4*75 på 55 i starttid. Ja min kommentar efter att ha avverkat alla 4 var: det var inte så jobbigt att simma 4*75 för 6 veckor sen..
Pat: det kommer vara en "pain in the ass the next couple of weeks for you" alltid lika trevligt att höra men jag vet ju det själv måste göra jobbet för att sen kunna simma bra på conference i februari.

Idag simmade jag först imorse och sen gjorde jag styrka, kommer nog känns imorgon har jag en känsla av.

Ja vad mer har jag att berätta? Jo om ni inte redan har sett den gå och se Avatar i 3d riktigt coolt faktiskt och det var en bra film med. Så veckans filmtips: Avatar!

det va allt från mig för nu ha en underbar helg allihopa!


Back to school

Ja idag började man skolan igen, detta känns väl både bra och dåligt.
Känner på mig att denna terminen kommer att bli stressigare än den första, men det är väl så det är att gå på ett universitet och skaffa sig en utbildning. Än så länge verkar mina lärare bra hoppas att de verkligen är det med så att mitt första intryck inte var fel. Alla vet ju att ett ämne blir så mycket roligare med en bra lärare.

Ikväll väntar läkarbesök lite nervös inför detta med det kommer nog gå bra. Hoppas på att kunna vara tillbaka och tävla väldigt snart igen.

Ja nu har jag inte så mycket mer att berätta för tillfället, så hejdå från bakersfield för nu =)

Csub vs. San jose

Idag hade vi vår första hemma tävling, det va skoj vi förlorade men men. Jag önskar bara att jag kunde simma men kanske nästa tävling men först måste jag bli godkänd av både läkare och sjukgymnaster. Så vi får se vad som händer.. Sen idag har det inte hänt så mycket mer. Imorgon planerar vi att gå på bio får se om det blir av, haha har inte blivit av de senaste gångerna.

Ja det var nog allt för idag tror jag.

Ha det bra allihopa!

Nytt år..

..nya möjligheter. Det var ett tag sen jag skrev här nu, förlåt för detta.

Ja mitt knä är på bättringsvägen, mindre än en vecka kvar på kryckor wooohoo! Sen får vi se vad som händer, läkar besök på onsdag.

Veckan hemma gick allt för fort, inte kul alls har nog aldrig varit jobbigare att lämna min familj som det var den måndagmorgonen den 28 december 2009.

Imorgon har vi vår första hemma tävling ska bli skoj önskar ju så klart att jag kunde simma men men..

På måndag flyttar vi tillbaka in i vårt dorm ska faktiskt bli skönt.

På onsdag börjar man skolan igen.

Detta året hoppas jag kunna prestera i både skolan och i bassängen, inte klanta mig så mycket och hålla mig HEL! Inga fler brutna ben, men nån gång ska väl vara den första eller? aja mitt första ben brott är gjort nu iallafall lyckades med att inte bryta nåt ben på 20 år.. :P

hmm vet inte riktigt mer vad jag ska berätta så det återstår väl bara att säga
GOTT NYTT ÅR!!!

RSS 2.0