resultat

Så jag fick mitt besked från min läkare idag, jag har ganska mycket ärr vävnad runt om min menisk och detta är antagligen det som orskar min smärta i mitt knä just nu, mitt ben ser läkt ut men som sagt han ser att det fortfrande är lite som behöver läka i mitt lilla knä. Om mitt knä fortfrande är så här ömt som det är nu precis innan jag åker hem så blir det förmodliigen en titthåls operation för att se om det är något som gömmer sig. Hoppas naturligtvis inte på detta. Men nu blir det att ändra min sjukgymnastik igen till något annat.

Här kommer en bild från Conference, min favorit just nu. Så mycket känslot bakom den. Den är tagen precis efter mitt sista lopp, när alla känslor bara rann ut. Glädje för att jag nådde mitt mål att simma conference, smärta för mitt knä gjorde så himla ont, och lättnad.. en bild kan säga mer än 1000 ord..






another mri

Jag träffade läkaren i onsdags igen för att jag fortfrande har besvär med mitt knä och jag borde inte ha så ont som jag har just nu. Han kände och tryckte på mitt knä för att kolla läget, reultatet blev att han måste skicka in mig på en ny magnetröntgen för att se om allt har läkt rätt eller om det är något annat som spökar i mitt knä. Jag måste säga att jag är nervös, jag är orolig för att det kommer vara nåt annat som är fel i mitt knä som jag äventyra mitt SM i sommar, jag hoppas innerligt inte att detta är fallet. Så på måndag kväll kommer jag ligga på röntgen bordet igen för att återigen kolla mitt dumma lilla knä..allt detta för ett dumt misstag man gjorde i november!

Kan trösta mig lite med att jag åker ner till Ventura i helgen med Bonny, sola lite på stranden få se nåt nytt igen, ska bli riktigt skoj faktiskt!

Så håll tummarna igen på måndag att mitt knä bara flabbar lite och inte för grovt.
Ha en bra helg allihopa!

Bilder från spring break

Arnolds Kontor =)

Första veckan

Ja nu är första skolveckan avklarad av min sista termin. Mina kureser verkar helt okej, och min engelsk lärare är mega flummig prata alldeles för snabbt gör hon med =) Träningen har med börjat och legat på latsidan har vi inte gjort heller första dagen hade vi två träningar det va väldigt mysigt varav den ena var i långbana mycket mulligt. Känns i kroppen gör det med haha, har man inte gjort mycket på en månad och börjar med två träningar ja då får man väl förvänta sig att man kommer bli lite små öm i musklerna.

Va och såg filmen she's out of my league härom kvällen riktigt rolig rekomenderas =)
Ja känner mig lite tråkig men har faktiskt inte så mycket mer att berätta.

Ha det så bra allihopa!

RSS 2.0