Bilder



Så äntligen tänker ni väl nu där hemma men här är bilder på min lägenhet. Vi behöver fortfrande få upp lite saker på väggarna men annars så börjar det ta sig ganska bra här. =)

sjuk

Ja igår hade jag min första astma attack och den var inte att leka med jag va nära på att kolapsa inne i omklädningsrummet efter träningen, några timmar senare när jag skulle gå coh lägga mig kom nästa attack. Det är riktigt läskigt och jag kommer inte ihåg exakt vad som hände under mina attacker. Som tur är har jag bra rumskompisar och lagkompisar som hjälpte mig igår. Idag uppsökte jag läkaren för att få två attacker så nära inpå varandra är definitivt inte bra för kroppen, jag har antagligen fått en infektion i mina lungor och jag har även åkt på feber. Har fått en akut inhalator ifall det skulle hänga igen + antibiotika för min infektion. Ingen som helst träning för mig på 3 dagar.

För övrigt va vi och kampa i helgen, det va väl helt okej inte mer än det. =)

Nu ska jag vila mig och se till att bli frisk, ha det bra allihopa

Monday once again

Ja då var det måndag igen då ja. Helgen innehöll inte så mycket faktiskt, vi jobbade på bakersfield triatlon i lördags jag satt i en kajak och paddlade omkring för att hålla koll på simmarna i sjön. Vad hände mer i helgen? hmm gårdagen tillägnades med läxor och lite bubbelpool på kvällen för att förbereda sig mentalt för en ny vecka haha. Imorse var inte passet allt för jobbigt..känner att jag faktiskt börja komma tillbaka i form sakta men säkert. Min kropp fick nog en mindre chock först när jag kom hit igen. Pratade med min kära lillebror på skype igår, väldigt mulligt. Ja vad mer kan jag berätta..vi har fortfrande inga stolar eller en soffa vi jobbar på detta för fullt, det är ganska svårt att få tag på nån med en pick up truck som vi behöver för att inhandla en soffa.

I helgen ska vi och campa...skoj...not...

Grattis på födelsedagen mamma!

Ha en bra dag =)

Fredag

Ja idag är det en helt vanlig fredag, fast jag har inga lektioner woohoo. 2 träningar står däremot på att göra listan, en är avklarad en återstår. Imorgon måste vi jobba på Bakersfield triatlon därför måste jag gå upp 06.00 för att bussen avgår 06.30 ja vad är en lördag utan en brutal tidig morgon? Underbar är en sådan lördag! Så det blir väl bara en lugn kväll för oss i lägenhet nummer 1909. Jag tycker det är lite dåligt med kommentarer på min lilla blogg, nu när jag varit så duktig och tagit tag i skrivandet. =) Igår hade vi vårt första landträningspass på ett nytt ställe med en ny tränare, jag tycker redan mycket bättre om detta stället än det förra vi va på. Mina ben är totalt utslagna idag men det kommer väl gynna mig i längden, sen har jag inget emot att jobba på min ben styrka eftersom det är det jag behöver mest.

over and out =)

P.S Fick precis redan på att Bonny gillar metal musik, så det lär nog bli lite mer metal detta året haha D.S

2 veckor

Ja idag är det 2 veckor sen jag lämnade lilla Sverige.
I måndags började man skolan igen, jag har ju inte det bästa schemat om man säger så men det är ju bara att stå ut i 3 månader. Min värsta dag är onsdagar då jag inte slutar skolan förren 21.40..jippii. Idag har jag min andra lektion i CSI kemi det låter ganska interessant faktiskt, under vår lab så kommer vi att få leta ledtrådar i en i scensatt crime scen detta ser jag faktiskt fram emot. Min engelsklärare detta året verkar mycket mycket bättre än kärringen jag hade förra året om man nu ska uttrycka sig lite elakt. Nu är det snart träning..jag längtar tills vi börjar simma yards! Långbana är hemskt att träna i!
Ja det va väl allt för mig..iallafall för nu.

Hoj allesammans =)

Another day in paradise?

Ja jag vet ju inte om man kan kalla Bakersfield för paradiset precis haha men visa delar av Californien är verkligen som ett paradis..maybe one day..
Idag har det bara inhandlats lite mer saker till vår lilla lägenhet och man hade ju till och med sovmorgon imorse det händer inte allt för ofta. Imorgon börjar skolan igen, jag har en lektion som börjar 17.45 och det är kemi, innan dess väntar 2 simpass som antagligen inte kommer att vara allt för roliga. Men jobba för att vinna är väl ett koncept man ska leva efter. Det hade ju inte alltid varit så skoj här i livet om man fick allting gratis..eller? :P
Ska föröska ta lite bilder på min lägenhet nu i veckan så ni där hemma kan få se hur jag lever nu för tiden.
Ikväll ska jag och Bonny laga kyckling med ris och broccoli mums =)

"Kroppen vill inte att du ska göra det här. När du springer säger den åt dig att stanna men psyket måste vara starkt. Du går alltid för långt för kroppen. Du måste hantera smärtan med strategi... Det är inte ålder, det är inte diet. Det är viljan att lyckas"

- Jacqueline Gareau

week one, done

Nu har första veckan av träning tagit slut, jobbigt är det enda jag kan säga. Har inte riktigt hänr något sen igår kväll då jag skrev här senast =) men jag tänkte iallafall ge er min nya adress i fall någon skulle bli sugen på att skicka något till mig =)

Louise Westergren
8200 N. Laurelglen Blvd
apt. #1909
93311 Bakersfield, CA
USA

Feel free to send me something =)

Hoppas ni har en bra helg allesammans

back to reality

Efter några månaders uppehåll så har jag nu tagit tag i det här med bloggen igen. Vi har nu snart avslutat träningsvecka nummer 1, den har varit allt annat än lugn. Inflyttad i min nya lägenhet är jag med, det känns riktigt bra vi börjar få lite ordning på saker och ting möbler behövs fortfrande köpas dock. Skolan börjar på måndag, vet inte om jag gillar det eller inte. Jag trvis jättebra med Brooke och Bonny som jag bor med vi kommer få ett händelserikt år. Jag ser fram emot att komma i form igen och slå mina tider från förra året och kanske komma till en A-final på Conference. Man måste ju sätta några mål här i livet ;)
Jag ska verkligen föröska bli bättre på att blogga, och jag ska lägga upp bilder på min lägenhet när vi har fått lite mer möbler.

Jag saknar er där hemma men ni är välkomma att hälsa på när ni vill =)


RSS 2.0