Längesen

Ja nu var det längesen sen jag skrev här det ber jag om ursäkt för. Men nu när jag är halvt handikappad och jag inte kan görs å mycket när det gäller träningsväg heller så har jag inte så mycket att berätta.
Till er som inte vet det så har jag ju lyckats bryta ett ben i mitt knä så nu är det kryckor i 4 veckor och det kommer ta ungefär 12 veckor innan det är läkt, underbart måste jag säga.. NOT! Ja nu kommer jag hem snart!!! WOOHOO!!!!!!!!!!!!!! 5 ynka dagar kvar! kan knappt vänta tills lördag natt för mig, söndag em för er där hemma, för då sätter jag min fot och mina kryckor på svensk mark igen!

See you soon my beloved ones!


Mri

Ja då träffade jag en läkare igår och tydligen är jag mer öm i och runt mitt knä än vad han hade trott med tanke på vad som hände när jag vred knäet. Så nu ska jag in på en magnetröntgen för att se om min minisk är av eller inte för han var inte säker på detta. Mindre mulligt! Varför ska jag alltid lyckas med saker som ingen annan gör och aldrig på ett bra sätt! Så in till sjukgymnasterna på skolan senare idag och få reda på när jag har min röntgen. Detta innebär ju att jag antagligen inte kan simma på lördag. Gahhhhh detta suger!!!

Nåt positivt är iallafall att det bara är 16 dagar kvar till Sverige woohoo!

Mindre trevligt

Ja så här är det på Thanksgiving så vred jag mitt knä, och det har gjort ont enda sen dess har fått lite behandlig av sjukgymnasterna på skolan men idag så skickade de mig till röntgen imorgon ska jag träffa en läkare förhoppningsvis så är det bara som vår massör sa att jag streckt mitt ligament i knäet. Detta är ju inget vidare bra men det är ju bättre än att slita av det eller något liknande. Så nu hoppas jag bara på det bästa, och håll tummarna för mig imorgon.

18 dagar kvar...:D

RSS 2.0