10 timmar i en minibuss

Igår började dagen med att vår buss går i sönder efter 5 minuter, vi måste återvända till skolan och hoppa in i 2 minibussar som sen skulle ta oss 5 timmar upp till Davis. Väl uppe i Davis tävlar vi så klart det gick väl sådär. Tävlingen pågick i 3 timmar inklusive insim, efter detta korta stopp var det dax att hoppa in i minibussen igen och köra 5 timmar ner till Bakersfield igen, mycket produktiv dag känner jag. Men detta är inte allt mina vänner, på fredag gör vi om samma sak igen! Förhoppningsvis inte i en minibuss men visst ska vi sitta 5 timmar igen på en buss upp till San Jose och sen 5 timmar ner igen. Men jag antar att det kan vara värre.

På fredag simmar vi vår sista tävling innan confernece, jag simmar 200 frisim och sen blir dte väl iallafall 100 fj med sen vet jag inte.
Nu väntar en vecka med mycket mycket skola, inlämnningsuppgift och ett prov på torsdag.

Hoppas ni har det bra i lilla Sverige!

jag förvånar mig själv

Ja jag har väl gjort det som ingen som känner mig väl trodde skulle hända, jag har frivilligt anmält mig till att simma 200 frisim på vår tävling nästa fredag haha. Min andledning var väl att jag ville se vad jag kunde göra för tid när man är otoppad och ner tränad. Har en känsla av att jag kommer att ångra mitt beslut senare men men haha har jag simmat en 1000 utan att klaga kan jag nog ta mig igenom en 200.

För övrig är jag begravd i läxor och saker att göra men bara att göra det så att säga.
På lördag åker vi till Davis för att tävla mot dem, söndag blir en plugg dag.

Hoppas ni har det bra där hemma


2 år

Tiden går fort ibland, 21 januari är ett datum jag aldrig kommer glömma. Dagen då du lämnade oss Farmor. Jag är stolt över att ha haft dig som farmor, du gav oss mycket glädje och kärlek. Det gick inte en dag utan att du berättade för oss hur stolt du var över oss. Du var en underbar människa och jag hoppas att jag kommer att fortsätta göra dig stolt. Jag saknar dig och älskar dig!

Ny termin

Ja nu är det en och en halv vecka sedan jag började skolan igen, denna terminen läser jag psychology,sociology och biology ja jag är medveten att jag skrev detta på englska men det bara blev så. För övrigt har jag redan fått en hel del att göra i skolan men denna terminen tar jag kurser som jag faktiskt är intresserad av. Jag har även påbörjat att ta mitt californian drivers license. Teori provet var ju inte helt svårt om man säger så och jag har bokat en uppkörning som jag inte alls är orolig för. =) Har jag klarat det i sverige så klarar jag det nog här.

Ja vad har mer hänt..jag va på en hockey match i fredags det va skoj, sen igår träffade jag en dansk kille och hans tjej, tydligen spelar den här killen för hockey laget här och de sa till mig att vi skandinavier måste hålla ihop så det blir nog lunch eller nåt med dem nån gång =)

ha det bra så länge!

nytt år

Gott nytt år allihopa! mitt nyår var väldigt lugnt eftersom vi tränade två pass på nyårsafton och jag fick inte min daily nap =) Här händer det inte mycket, bara träning och träning. På tisdag har vi en tävling på onsdag börjar skolan igen, mindre skoj kanske men det får mig att inte tänka på så mycket annat.
otroligt nog fyller Mats 17 år på tisdag förstår inte vart åren har tagit vägen.

Har inte så mycket mer att berätta faktiskt, förutom att min tid hemma var alldeles för kort och jag saknar er alla!

RSS 2.0