Finals Week

Ja då har ytterligare en helvetes vecka i skolan börjat 4 prov ska göras denna veckan, nummer 1 är avklarad. Ett prov på onsdag och sen 2 på torsdag sen börjar spring break! kan knappt vänta! sen när spring break är över är det bara 2 veckor sen kommer mina små syskon hit!!!

Flappers Comedy Club

Igår åkte jag ner till Valencia med Michelle för hennes kompis födelsedag, vi va framme i Valencia runt 16 så vi åkte till köpcentrat där, herregud säger jag bara riktigt stort med utomhus terrass med en massa affärer ja jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det mer än WOW! Vi åkte sen till Michelles kompis hus och åt, vi umgicks lite sen bar det av till Burbank och flappers comedy club, vi fick biljetter gratis så det var nice. Om någon har sett komedi serien The League så kan jag berätta att en av skådespelarna i denna serien uppträdde. En ung komiker med torretts syndrom uppträdde med och denna killen var riktigt rolig! Det var en mycket lyckad kväll och jag fick många goda skratt.
Nästa vecka är det finals week mindre trevligt men det måste göras. Efter det är det SPRING BREAK! och denna veckan kommer att tillbringas i San Diego tillsammans med Brooke. Lilla Nathalie skulle tydligen och ner till SD så vi kommer mötas upp där och hitta på något. Ser fram emot detta väldigt mycket.
Nu tillbaka till min biologi som är riktigt tråkig och ganska svår men vad gör man.

En månad och 4 dagar sen anländer brödrarna =) YAY!

Ha det bra där hemma i sverige!

Conference bilder



Ja här är lite bilder från Conference, på bild nummer två fick jag kommentaren Louise du är biffig! haha ni kan ju avgöra det själva =). Bild nummer 3 är jag och lilla Michelle i avbadnings poolen.
Jag måste faktiskt erkänna att på bild nummer 4 så kan jag se både mamma och pappa i mig, trodde inte jag skulle säga det eftersom jag alltid tyckt att jag inte var vidare lik varken mamma eller pappa medans Björn och Mats är väldigt lik fadern vår framförallt när de var små barn =)
Bild nummer ett talar för sig själv, jag är en Westergren! =)

My cobalt =)



Ja här är två bilder på min lilla racer bil :P, jag vet att mamma och pappa säker säger äntligen just nu. Ja det tog ett tag men nu vet ni hur min bil ser ut kära föräldrar =)

It's been a while

ja då var det ett tag sen jag skrev här igen, sen jag skrev sist har conference varit. Jag är nöjd med min insats jag persade på 2 a 3 möjliga streckor och jag var med och slog ett skolrekord vi varit nära innan men inte lyckas att slå, så äntligen säger jag när det gäller det rekordet. Nu är vi lediga från simningen lite men tro det eller ej mina kära vänner jag har tagit mig till gymmet varje dag ändå och jag har till och med varit på löpbandet. Visst får man förvåna sig själv lite ibland. =) Snart är det finals week igen det ser jag inte fram emot, emn jag ser fram emot spring break som kommer direkt efter finals! Sen är det inte allt för lång tid kvar tills april gud vad jag längtar efter att få se mina brödrar och få visa dem hur jag bor och hur jag lever nu förtiden.

För övrigt ska jag på födelsedagsfest/middag ikväll ska bli skoj. Annars har jag jobbat på en lab rapport i biologi idag har gjort en del framsteg måste list ut hur jag ska göra med exel bara för att få den rätta grafen jag behöver men det löser sig.

Kommer hem den 14 juni kvällstid, feel free to give me a call june 15 =)

ha det underbart allihopa!

RSS 2.0