Houston

Nu har vi varit här i snart en dag, igår regna det och var kallt, idag är det sol men kallt. Houston i övrigt ser ganska nice ut. Deras campus är otroligt stort och man undrar lite ibland varför man går på en liten skola, men så länge man trivs =). Bassängen är riktigt nice den med, ikväll börjar tävlingarna men i kväll simmas bara lagkapper jag simma 4*50 medley idag och fjäril är min sträcka.
Hotellet är helt otroligt! Det är helt sinnes, bilder ska tas jag lovar!
Men vi har inget gratis internet på våra rum! Vi måste smyga ner till ett litet rum här nere och ansluta till ett annat nätverk än det hotellet har, så många uppdateringar blir det nog inte tyvärr.

Det var nog allt för nu! =)
håll tummarna =)


One more day

I går kollade jag på ishockey med de andra svenskarna som finns här på skolan, det var skoj och vi vann ju ganska lätt över Finland så det var ännu roligare =).

Imorgon bär det av till Houston, Texas klockan 5 imorgon bitti avgår bussen från skolan till LAX. Ja det kunde ju varit roligare än att gå upp 04.30 men men det får man väl ta. Jag ser verkligen fram emot Conference det ska bli skoj att se Therese med, men själva simningen och upplevelsen ser jag verkligen fram emot. Det kommer bli jobbiga 4 dagar men man har ju varit med om 4 dagars tävlingar innan. Poolen i Houston ska tydligen va riktigt nice den med. Efter denna veckan kan jag äntligen vila mitt knä.. Har ju inte riktigt velat göra det innan, inte kunnat heller riktigt.

Det va allt för nu, återkommer kanske med en uppdatering imorgon från Texas =)


Intervju

Ja detta är väl lite gamla nyheter men i lördags var jag och kollade på vårt wrestling team och deras sista hemma match, innan matchen blev jag intervjuad och var med på TV jag har nu hittat klippet så det kommer länkat här. Haha lite skoj är det minsann :P

http://www.bakersfieldnow.com/news/84332242.html?video=YHI&t=a


One more week

Ja exakt om en vecka bär det av till Houston, det ska faktiskt bli riktigt skoj, träffa Therese får man med göra =). Känner mig ganska sliten och tung i min kropp för tilfället efter all styrketräning och jag har kört på ganska bra med. Men simningen börjar bli lättare den har väl i stort sett varit ganska lätt för mig i nån månad nu men nu märker man verkligen att det är toppning som gäller. Imorgon ska vi nog får våra nya tävlingsdräkter för nån vecka sen fick vi besämma oss för vilken vi ville ha och vilket märke, jag valde ganska självklart den nya LZR från Speedo. =) Ser fram emot att simma i denna men inte att ta på mig den haha kommer nog bli som ett träningspass i sig.

Efter confernce blir det att plugga till finals och sen blir det spring break! Jag pratade lite med min goda vän Bonny idag om vad vi skulle hitta på under springbreak igen av oss ville stanna här. Så vår plan just nu är en tur till LA vidare till Ventura(Bonnys föräldrar bor där), sen vidare ner mot San Diego (där Brookes föräldrar bor). Hoppas att denna planen kan hålla i sig.

Skolmässigt är det ganska mycket som hänger i luften just nu.
Sen tycker jag det är kul att Sverige nu har 2 guldmedaljer från OS men vi behöver flera!
Har en liten tävling här med Rachel som är från Kanada om vilket land som kommer ta flest medaljer vi eller Kanada. Tror vi ligger efter just nu så jag hoppas de små svenskarna där uppe skärper till sig lite =).


Torsdag

Vi har dem senaste månaderna vetat att skolan kommer att lägga ner några idrotter för att spara pengar och idag fick vi veta vilka sporter det var: tennis (tjejer), wrestling, golf (herr och dam). Måste säga att man var ju orolig där ett tag och jag tycker synd om de som inte kan stanna kvar här pga att deras sport har blivit ner lagd, men jag är även lättad att vi slapp detta och att vi kan fortsätta som vanligt.

Conference närmar sig med storm steg och jag måste säga att jag ser fram emot det väldigt mycket även om jag redan nu vet att nästa år kommer bli roligare. Jag har besämt mig för att nästa år när vi är i säsong ska jag hålla mig borta från allt som kan skada mig :P.

För övrigt klumpig som är jag var jag nära på att ramla precis utanför sjukgymnasterna idag, och hade jag ramlat hade jag säkert brutit mitt andra ben med tanke på den turen jag har. Så väldigt tur där att jag räddade mig själv så att säga.

Over 'n' out for this time


Läkar besök

Okej gjorde en ny röntgen innan mitt läkar besök, mitt knä läker fortfrande men han tror att jag kan ha slitit upp mitt ben lite grann igen inte så mycket att man behöver göra något drastiskt. Han sa till mig att hålla mig borta från startpallen tills conference så det ska jag göra. Han sa även till mig att vi gjorde allting lite snabbare när det kommer till läkningstiden av min skada jag har. Egentligen ska man ha kryckor 6 veckor, sen 6 veckor med delvis viktbäring och sen totalviktbäring. Sen sa han om jag inte är bättre efter conference så kanske jag får återse mina "kära" kryckor. Men i vilket fall som helst så måste jag VILA efter confernce så det kan läka. Fick väl både bra och dåliga nyheter igår men känner mig lite lugnare nu än innan. 3 veckor till med att simma med smärtan i mitt knä kan jag väl klara av hoppas jag.

Det var min dom från igår.

Dåliga nyheter

Ja jag har inte riktigt velat berätta för folket där hemma att min knä är värre, så pass dåligt att jag knappt kan simma. Idag ska jag tillbaka till läkaren förhoppningsvis få goda nyheter. De senaste dagarna har jag kännt mig ganska rädd för att jag har framkallat en stressfraktur på mitt redan brutna ben.
Det var i lördags när jag gick upp på pallen för att simma 100 frisim som jag känner när jag hoppar i vattnet att det knakar, smäller till lite i mitt knä, och mina tankar började inte snurra förren efter loppet då min smärta var ganska intensiv. Har väl inte riktigt velat inse allvaret med detta och det är väl därför som jag inte sagt nåt.

Förhoppningsvis är det bara lite mer ömt efter en vecka som var ganska intensiv, återkommer efter läkarbesöket.

Ha det bra allihopa!

Ps. Jag saknar kommentarer :P Ds.


news

Ja nu va det nån dag sen jag skrev här sist så en liten uppdatering. Vi vann även tävlingen i lördags skoj med två vinster irad på våra sista dual meets. Nu är det bara conference kvar sen är vår säsong slut, jag undrar hur vi kommer träna efter detta. Men jag längtar till efter conference för då ska jag ut och se mig omkring lite här i Californien har ju inte hunnit göra det än vilket är synd men men.
Vad har mer hänt sen senast?
Har mitt första midterm på fredag hoppas att detta går bra.
Fyndade inne på Abercombie and fitch i lördags hittade en tröja för 15 dollar som hade kostat 60 dollar innan! Jag älskar rea! Sen har nog inget mer intressant hänt faktiskt, eller jo vi hade ingen morgonträning imorse woohoo! Men behövde ändå ta mig upp 07.15 för jag har lektion 7.55.

Ja nu snart iväg till träning sen rehab och sen plugg rolig kväll man har framför sig, men som vi brukar säga här: Gotta do what you gotta do! ;)



"Pride is a personal commitment. It's an attitude which separates excellence from mediocrity"

RSS 2.0