Back to reality

Nu är jag tillbaka i Bakersfield efter Spring Break önskar att jag hade mer än en vecka ledigt, men men så är livet. San Francisco är underbart! Jag är riktigt imponerad över hur vackert det är och så annorlunda. Jag har lärt mig att man måste vara en riktigt skillad förare om man vill köra bil där, en automatare är i stort sett ett måste. Jag gick över Golden Gate, såg Alcatraz. Ville ta färjan ut till Alcatraz men bara den vistelsen tar ca 2-3 timmar så det får bli en annan gång nu när jag redan har sett en del andra saker i SF.
Efter San Francisco blev det en liten tur till Sacramento, fick se Old Sacramento som i stort sett är en liten cowboy stad eller vad jag ska säga, tänk er en western film och hur städerna ser ut i dem, detta var exakt så.  Var även inne i the state capitol där Arnold Swarenegger (ingen aning hur man stavar hans namn) har sitt kontor och jag stod utanför han kontor när han va där inne haha man önskar ju att man hade fått en glimt av honom men så var inte fallet tyvärr. Kommer att ladda upp lite bilder här senare =) Annars så finns en del bilder på Facebook redan. Ska även få en massa bilder från en systemkamera från San Francisco den som väntar på något gott... =)

Ja idag började jag skolan igen och jag har haft public speaking och religion idag får se hur det kommer utveckla sig. Idag börjar vi även simma igen och jag ser fram emot detta för nu kanske jag inte behöver besväras av mitt knä mer, även om jag fortfrande kan känna av det när jag går och sitter stilla för länge, men som sagt kommer nog vara öm i upp till 6 månader.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer nu faktiskt, men jag har historier som jag kan berätta när jag kommer hem samtigt som jag visar bilder =)

Ha det så bra allihopa och jag har bara 10 veckor kvar av skolan sen kommer jag HEM!!!!

Spring break

Ja nu va det ju ett tag sen jag uppdaterade här igen men så är väl livet när man ska försöka plugga till sina finals och hinna med allt annat här i livet. Men nu har jag äntligen spring break! Imorgon bitti åker jag till San Fransisco för att stanna där till onsdag då jag åker vidare till Sacramento för att sen återvända hem till lilla Bakersfield på söndag nästa vecka. Ut på äventyr ska jag och det ska bli himla skoj att komma här ifrån lite och så se lite mer av Californien. Här är det varmt och skönt de senaste dagarna har vi haft solning vid poolen och även haft lite diving practice haha. Jag och Rachel McCall har ett mål med vår simhoppning hur det blir med det återstår att se haha. Hmm vet inte riktigt mer vad jag har att berätta kommer nog inte kunna uppdatera här innan jag är tillbaka. 
Tänkte att man får ju bjuda på en bild från solningen för att göra er där hemma lite avundsjuka ;)

Ett tag sen

Ja nu var det ett tag sen igen sen jag skrev här, ber om ursäkt för detta. Denna veckan har varit lite stressig när det kommer till skolan och nästa vecka blir värre då det är finals week. Sen går vi på spring break! Kan inte sätta ord på hur skönt det kommer bli att vara ledigt från skolan även om det bara är en vecka. Sen börjar vi vår sista quarter och sen kommer jag hem!! haha vet att det är typ 4 månader till men tiden går snabbt mina vänner!
Nu har jag inte simmat på snart 2 veckor känns skönt att vila mitt knä men jag är redo att hoppa i igen och träna på, utan några besvär från mitt lilla benbrott. Efter spring break börjar vi simma igen och då ska vi köra på som vanligt eller vi kommer ha nån morgonträning mindre om jag förstod det hela rätt.
Hmm vad mer har hänt i mitt liv sen sist? Inte mycket faktiskt, skola, umgås med vänner, läxor. Ja så ser det väl ut. I stort sett likadant fast utan 2 träningspass om dagen.
Jag har däremot börjat köra styrka igen så tog bara en vecka ledigt totalt, så idag blir det till att besöka gymmet igen och lyfta lite. =)

nä nu får jag gå tillbaka till min historia uppsats som jag har kämpat med nu i 2 dagar :/
ha det!

Lite bilder från Houston =)


Conference

Ja nu är man tillbaka i lilla Bakersfield och värmen =)
Ja kan inte vara något annat än nöjd när det gäller mina prestationer jag gjorde under mina dagar i Houston.
Simmade 3 individuella lopp kom vidare till B-Final på alla. Alla mina lopp resulterade i personliga rekord. Trodde inte att detta var möjligt innan vi åkte. Jag åkte till Houston med inställningen att jag ska göra mitt bästa sen får vi se vart det leder, jag hade inga förväntningar på mig själv för jag vet att denna säsongen har ju inte varit den optimala om man säger så.
Jag är otroligt stolt över mitt lag med, alla gjorde personliga rekord på alla sina streckor i stort sett.
Jag var med och slog två nya skol rekord i lagkapper, det ena rekordet slog vi med 4 sekunder! 
Jag är nu med på all time top 5 på alla mina 3 sträckor jag simmade, de är 100 frisim, 50 frisim och 100 fjäril.
Conference var något riktigt roligt och de minnen jag har därifrån kommer jag aldrig att glömma.

Jag måste tacka mina underbara vänner hemma i Sverige för allt er stöd!
Även min underbara familj, hade aldrig klarat av detta utan er, utan era sms, mejl och våra skypesamtal.
jag önskar att ni kunde varit med min, men kanske nästa år.
Ser redan fram emot nästa säsong. Mitt motto under tiden i Houston var" allt är möjligt om du bara bestämmer dig för att göra det"

Efter den sista lagkappen vi hade igår, gjorde mitt knä riktigt ont och det va väl första gången jag riktigt visade det för mina lagkompisar med. Men efter det loppet kände jag lättnad att nu kan jag äntligen låta mitt knä läka!

Och till Therese riktigt bra simmat! Grymt imponerad! Kul att träffa dig med och snacka lite skit :P

Ha det bra allihopa saknar er där hemma!

RSS 2.0