home sweet home

Ja nu har man äntligen kommit tillbaka till Sverige och jag är verkligen jätte glad över att vara hemma även om vädret är lite mindre skoj kanske. Här snöar det bara och man vill knappt gå ut men det gör man ändå. Jag har nu varit hemma i 2 dagar och har inte många dagar kvar så jag ska ta och njuta av dessa sista dagar. På måndag återvänder jag till Californien för att sedan inte komma hem förren i sommar, det känns trist men jag trivs ju där borta. Men inget är som hemma.


En glad Louise



Ja ni behöver ju inte kolla på mig på denna bilden, men kolla på Ryan Locthe!
Ja jag har en bild med honom, haha love it =)

Annars har jag överlevt en väldigt tuff dag med träning, början på en lång vecka. På fredag bär det av mot Las vegas ska bli skoj att se det, men inte att simma 200 fjäril men i guess i just need to suck it up.

Kommer hem snart! yeeey!


Day 2

Ja imorse var det då dax att simma 4*50 det gick ju inte riktigt som planerat, simmade på 25.8 vilket är sämre än min öppning igår inget jag precis hade förväntat mig. Men så är det ibland antar jag. Vi slutade på 22 plats och top 20 går vidare till final synd att vi inte gick vidare för då hade jag nog kommit ner till dem där 24 sekunderna. Nu är jag klar simmad på nationals för detta året, hoppas på ett individuellt kval nästa år =) Jag är redo att åka hem till Californien nu, för att vara där i en vecka för sen åker vi till Las Vegas =) ska simma off events där så ska nog testa mig på 200 medley min coach vill se mig på 200 fj men det vill inte jag haha

Ha de så bra så länge!

By the way

så här skriver skolan om mig efter mitt första år på skolan:

Quickly made her mark on the Roadrunner team, breaking into the CSUB record book in a pair of individual event and a trio of relays...top time of 23.83 in the 50 free at the Conference USA Championships ranks her fifth all-time in Roadrunner history...also tied the fifth best 100 fly time of 57.31 at the C-USA Championships...other top times were 51.68 in the 100 free and 2:00.49 in the 200 free...was the butterfly leg of the CSUB record-setting 400 medley relay team, which swam a 3:50.74 at the C-USA Championships...anchored the CSUB record-setting 200 freestyle relay team, which swam a 1:34.44 at the Conference USA Championships...also the butterfly leg of the 200 medley relay team which holds the No. 2 all-time mark of 1:46.47.

Ska väl inte klaga =)

US Nationals Day 1

Ja då har jag gjort min debut när det kommer till amerikanska mästerskap, jag simmade min fjärils strecka på 55.7 vilket är 2 sekunder snabbare än vad jag gjorde förra året. Mitt fjäril känns lätt och kraftfullt just nu, när jag simmade trodde jag inte att det gick snabbt alls men när jag kom upp och hörde min tid blev jag jätteglad!
Jag öppnade på 25.5 så imorgon på 4*50 medley laget satsar jag på att göra min strecka på 24 =)

sov dax =)

Insim

Ja nu har den riktiga tävlings insimningen varit, och vem såg jag om inte Ryan Locthe man kan ju inte säga annat än att han ser bra ut =). Han stod bara någon meter i från mig haha.
Jag såg Liz här idag, tydligen kommer det att finnas några svenskar här känner inte alla men Nathalie kommer så det blir skoj att se henne igen. =) imorgon börjar det, håll tummarna att det går snabbt för mig och laget. =)

Dag 2

Ja idag händer här inte mycket i Ohio, vi simmade imorse, åkte till hotellet sov i 3 timmar, åt lunch, snart ska vi till poolen igen och simma. Tävlingarna börjar imorgon då ska jag simma i 4*100 medley laget. Imorse när vi simmade anlände USC och jag såg en tjej som simamr för dem som jag inte såg när vi simmade mot dem, denna tjejen va STOR! Och jag är inte liten som alla vet men denna tjejen va längre, bredare och muskulösare än vad jag är. Lite läskigt haha.

Ohio

jag har varit väldigt dålig på att uppdatera här men jag lovar att föröska bli bättre. Just nu befinner jag mig i Ohio för att simma amerikanska mästerskapen, simmar bara lag men det är alltid nåt. Ryan Locthe kommer att vara här så det är ju inte fel att få se en av världens bästa simmare live. Tyvärr tror jag inte att Michael Phepls kommer att infinna sig men man kan hoppas på att han kanske dyker upp. Det är en tidskillnad på 3 timmar från californien och hit så det kan bli intressant att se hur det går att simma med den.

Den föregående helgen var det Thanksgiving och den firade jag nere i Ventura med Bonny och hennes familj det va jätte trevligt och jag känner mig alltid välkommen när jag kommer dit även om jag bara har varit där en gång innan. Finals är över, skönt. Inte fått reda på alla mina betyg än mindre skoj men men.

Jag åker hem om mindre än en månad vilket jag ser väldigt mycket fram emot.
Jag ska försöka hålla er uppdaterade om händelserna här i Ohio.

Vi ses snart allihopa!


RSS 2.0