20 dagar..

Ja nu är det bara 20 dagar kvar tills jag anländer hem till lilla kalla sverige =) åhh vad jag längtar!
Nu börjar snart vår vinterträning tror jag mm mulligt! Hmm har inte så mycket att berätta faktiskt förrutom att jag trivis riktigt bra i Olivias hus =) Snart ska vi iväg till dagens träning underbart :P

En liten rolig grej är att på andra sidan gatan sitter en liten flicka i baddräkt och badar sina fötter hahah vinter i Californien :P

Ses om 20 dagar..


Done!

Nu är jag klar med mina finals nu väntar man bara nervöst på resultaten...shit säger jag bara!
Imorgon flyttar jag ut från mitt dorm och flyttar hem till Olivia, sen är det bara 25 dagar kvar tills jag får se min kära familj och mina underbara vänner igen!
Hur mycket man än trivs på ett ställe så finns det inget som kan slå ens hemland, familj, vänner, tryggheten allt som finns hemma i lilla Sverige.

Nu är det iallafall läggdax och jag kan sova hur länge jag vill imorgon och det är riktigt nice!!

25 days and counting...


Sammanfattning

50 fr 23.93
100 fj 58.88 (tror jag :P)
50 fj lag 25.7
100 fr första streckan lag 52.44
100 fr indvi. 52.78

Även om jag inte lyckades ta kvalet till us nationals måste jag ändå vara nöjd, jag simmade fortare denna helgen än vad jag gjort på hur länge som helst, jag känner att jag verkligen börja komma tillbaka till min form jag en gång hade, och det är en bra känsla. Jag kan ändå inte låta bli att tänka tänk om jag inte varit sjuk förra veckan. Vet att detta inte är bra alls och att man inte kan tänka så men men. Dax att lägga denna tävlingen bakom sig och fortsätta träna, men jag ska verkligen komma ihåg alla bra studer från tävlingen för det fanns många.

Idag blir det bara att plugga för jag har finals måndag och tisdag, shit säger jag bara!

Ha det bra där hemma!

Dag 1

Kvaltid 50 frisim US Nationals 23.89
50 frisim försök =24.10, blir irriterad på att jag inte tog kvalet till US Nationals 
50 frisim första streckan lag= 23.94, blir riktigt arg och besviken
50 frisim final= 23.93 = riktigt riktigt besviken och arg (missade vändingen så jag hade det)

Så ja nu sitter jag här och är lagom arg men vet att jag har två andra chanser men detta var min bästa chans och jag va såååå nära :,(

Om man ska försöka se det från den ljusa sidan så är jag nu kvalad till SM igen, alltid nåt denna tiden var dte bästa jag någonsin gjort persade med över en sekund på 50 yard fr. Men måste smälta detta nu och få en god natts sömn för att sen vara redo för 100 fjäril imorgon.

Det va allt från Long Beach idag...

Long beach!

Ja nu sitter jag på hotellet och ja jag bestämde mig för att ta med mig datorn ändå =). Simmade in idag och det kändes inte bra men inte dåligt heller, så jag hoppas på det bästa och ska verkligen kötta som satan! =).
vet inte riktigt vad jag ska simma imorgon men tror det är 50 frisim och nåt lag.
Det finns några riktigt snabba skolor här, Standford, UCLA, USC mm. Helt sinnes. UCSD är med här, skolan som jag så gärna ville gå på innan så nu ska jag visa coachen att han gjorde ett misstag som inte ens svara på mitt mejl höhöhö.

Snart är det dax för middag ska bli gott att äta riktigt mat för en gångs skull.
Håll tummarna för mig imorgon ska försöka uppdatera varje dag här om jag har tid =)

By the way bassängen är mitt på stranden! Så jävla coolt bilder ska tas jag lovar! =)

Isolerad!

Ja jag och Olivia som med blivit sjuk nu, är banlysta från att träffa de andra i laget, vi är isolerade till vårt rum. Tråkigt men jag förstår det helt och hållet, vill ju inte smitta ner hela laget så här nära en tävling.
Mår lite bättre idag men känner mig fortfrande hänging, det värsta är att man verkligen måste ta tag i sig själv och göra skolarbete, som tur är så gjorde jag nästan klart min teater review igår så det är nice. Snart är det dax för finals och det skrämmer mig lite men jag ska plugga satan till dem.

Sen så flyttar jag ut ur rummet för en månad för man får inte bo här över vinter lovet, kommer antagligen bo antingen hos Sarah eller i Olivias kusins lägenhet med henne. Då får man laga mat själv höhöhö.

Lilla Ellinor Lindborg, lite avundsjuk är jag för att du fick träffa Phepls och har en bild med honom =)

ha det bra allihopa!

Frisk tack!

Vill så gärna bli frisk, måste verkligen göra allt rätt just nu och det ska jag göra.

Längtar till Long Beach och Toshiba cup nästa vecka ska bli riktigt skoj. Hoppas bara att man kan prestera bra också. Host host är inget vidare, nej nu tillbaka till skolarbetet.

Var förbjuden från att träna idag, förståligt men det suger.

This is sucks!

Börjar få ont i halsen och detta suger fett, har inhandlat medicin och ska lägga mig väldigt tidigt ikväll.
Vi har ju vår stora tävling nästa helg, och mitt kval hänger på denna tävlingen. Så nu gäller det att bli frisk fort som faen!!!!

Mats!

Ja Mats vad kan jag säga förrutom att du är så jävla grym, du slutar aldrig att imponera på mig! I stunder som denna önskar jag att jag vore hemma, och kunde följa dina framsteg i bassängen på nära håll. Att du veckan efter hell week som jag vet slet ut dig riktigt ordentligt kan göra såna här resultat är helt otroligt! Jag vet att du kommer bli något stort, och för mig kommer du alltid att vara bäst oavsätt vad som händer!
Jag älskar dig och jag är otroligt stolt över att vara din storasyster, hoppas att du vet det!

Una stort GRATTIS till ditt svenska rekord! Otroligt!! är så glad för din skull och längtar tills vi ses i jul så du kan få en stor Grattis kram av mig!

Shit kan knappt tänka på vad som kommer att hända på SM nu i vinter och i sommar, jag tror vi kommer få se något stort från dessa två personer!!

Grattis igen till båda två!!!


Pure Pain!

Ja det är det enda jag kan säga om eftermiddagspasset idag! Herregud, det tog livet av mig men jag lyckades genomföra hela serien och på ett bra sätt enligt Pat. Så jag är ganska nöjd två dagar i rad nu men bra träningspass =). Snart ska vi börja toppa, inte fullt ut men ändå små toppa längtar man dit? Oh ja! Annars har det inte hänt mycket idag, träning skola träning. Just nu känner jag att jag behöver en nap innan middagen. Hela kroppen är bara helt slut.
Imorgon väntar EPT/ELM test som är ett placeringstest, i vilken kurs du ska börja med både engelska och matte. Mulligt känns lite som att göra SAT igen, upp tidigt en lördag morgon, men hade ändå fått gå upp med tanke på träningen.

Som sagt nu väntar en sovstund, väl förtjänt och väl behövd :P

Lite mer tid om dagarna tack!

Ja det va ett tag sen man skrev här som Mamma så snällt upplyste mig om :P. Här får ni svaret jag har väldigt mycket att gör nu i skolan och på träningarna. Ja jag har typ 3 veckor kvar i skolan och likadant som hemma så inser lärarna oj det är inte mycket tid kvar nu, så vips så har man riktigt mycket att göra.

Halloween helgen var riktigt rolig, i fredags var jag och kollade på när Olivia lämnade över sin homecoming krona, till detta årets homecoming queen intressant att se hur det är på high school i USA precis som på filmer kan jag upplysa er om, iallafall det som jag såg. På lördagen var det först tävling som inte gick precis som jag jag ville, men jag hoppas att det kommer gå snabbt om ca. 3 veckor. Sen va vi på en halloween fest som var riktigt skoj, sinnes att halloween är så stort här.

Denna veckan har det inte hänt så mycket mer än skola och träning, är däremot väldigt nöjd med mitt pass idag på eftermiddagen. Vi simmade 10*100 best average, och jag låg på 58-59 sen hade jag en på 1.00. och detta är det snabbaste jag gjort på ett sånt här set någonsin. Jobbigt var det men det får man väl stå ut med ibland. Ja imorgon är det fredag igen morgonträning skolan eftermiddagsträning och plugg väntar. Mindre mulligt.

Så att ha lite mer tid på dagarna hade minsann inte varit fel, men nu är det som det är och då får man ju göra det bästa av situationen så att säga.

Mats lycka till i Väsby i helgen, håller tummarna för dig och vet att du kommer simma snabbt!

Nu väntar ett möte med min teater grupp eftersom vi ska sätta upp en scen från en pjäs.

Ha det underbart allihopa!

RSS 2.0