wooops!

Jag ursäktar för uppehållet i mitt blobb skrivande. Lite spännande saker händer händer här i Bakersfield under helgen, det är en stor konferans på vår skola och gissa vem som kommer komma hit om inte George W Bush och Sarah Palin så man får väl välkomna dem till CSUB haha =). I övrigt så simmar vi vår första tävling imorgon i LA mot USC och San Diego state kan bli interessant att se vad man kan göra för tider så här tidigt på säsongen och med en infektion bakom mig förra veckan.  Idag är det en BBQ för alla idrottare på skolan vilket innebär gratis mat haha det är inte helt fel så slipper man laga nån middag idag =).

ja det va väl egentligen allt för nu tror jag. Återkommer förmodligen på lördag så jag kan ge er lite tävlings resultat. =)
kram på er!

Torsdag

Ja trist är det att bara sitta hemma och inte kunna göra någonting, jag har ägnat min dag åt att göra lite matte och andra läxor men nu är jag trött på det..så vad gör man nu? Ingen aning antar att jag kunde kolla på tv eller en film eller nåt men ja..jag blir så frustrerad att när man äntligen kommer igång bra med träningen igen och jag va inne i en bra träningsperiod med en massa bra pass bakom mig så åker jag på en jädra infektion i mina lungor! När ska min otur ta slut undrar jag ibland..men den måste väl ta slut nån gång right?! För övrigt häder det inte så mycket i min vardag, en tävling på USC kommer smygande runt hörnet den går av staplen den 9 october nere i LA på USC campus. Om rytktena stämmer så är det långbana som gäller, att då sitta hemma nu och inte kunna träna är ju verkligen mindre mulligt.

En liten notis som några av er där hemma kanske uppskattar att läkaren som undersökte mig i tisdags slängde ifrån sig en kommentar: "du är ju lika muskulös som killarna"
Precis vad jag ville höra från en läkare när jag redan mår skit..aja man får väl ta det hela med en klackspark.

Ha en bra fredag =)

RSS 2.0