Finally

Gårdagen började med en löprunda som nu är längre än den förra vi sprang, den vi springer nu är ca. 4,7 km lång eller något såndant. Det är väldigt långt för mig. Efter löprundan väntade ett simpass det va inte mega jobbigt men man va tvungen att använda lite kraft så att säga =). Sen när eftermiddagspasset kom så tog killarna ett team picture, vilket vi med skulle ha gjort men tanten som förser oss med kläder var inte där så vi får vänta. Men killarna fick riktigt snygga träningsoveraller, svarta. Vi kommer förmodligen få blåa fråga mig inte varför för jag tycker att vi ska ha samma grejer vi är trots allt från samma skola och samma lag.
När jag hörde vår huvudserie på eftermiddagen kände jag yes detta är min grej.
Huvudserien var:
16*50
2 easy
1 max
Lite arm och andningövningar, sen
12*50
3 easy
1 max

På de 16 första símmade jag frisim och jag snittade 27-28 på max 50orna. Jag var snabbast höhö :D
På de 12 simmade jag fjäril och gjorde väl runt 30.
Efter passet sa coach Pat till mig det var riktigt bra 50or du gjorde, jag blev glad och mitt svar var: Tack ja jag kan ju simma 50or haha. Pat sa då ja det kan du =).

Något jag inte kan och inte gillar är att simma med en snorkel, det är SVÅRT! jag får bara vatten i näsan hela tiden men det är väl en övningsak det med.
Nu ska jag göra min Teater assigment, min lärare är inte nådig asså vilka sjuka grejer hon vill att vi ska göra.

Have a nice day =)


Ny vecka

Ännu en måndag avklarad, imorgon väntar en löprunda som är längre än den andra vi gjort det ser jag verkligen inte fram emot men bara att göra det. Idag var inte träningen så farlig faktiskt, men jag ska inte säga för mycket för det kommer väl mera haha.
Trött är jag idag efter campingen men jag tror jag är hyfsad repad till imorgon jag hoppas i varje fall det. Imorgon har jag min maraton lektion, det är så tråkigt att sitta och lyssna i 2 1/2 timme. Men tror inte att jag har nån lektion på onsdag eller bara en på typ 1 timme så onsdag kommer bli en nice dag, har ingen morgonträning då heller.


Back In Bakersfield

Nu har jag kommit hem från vår camping trip, vi va på ett ställe som ligger vid bergen och vid havet.
Det va as coolt att klättra upp på klipporna och kolla på vattnet, jag va även i vatten och tog ett snabbt dopp sen var det för kallt. Trodde aldrig att vattnet här skulle vara kallare än hemma, men det har tydligen något att göra med Alaska. Jag hade en väldigt trevlig resa man jag vill aldrig mer sova i tält hahah för det va kallt om natten! Men vilket vackert ställe vi hade vår campig på. Imorgon börjar en ny vecka med 2*simning och landträning. En ny vecka av träningsvärk väntar =).



Mer bilder finns att se på Facebook =)

Friday

Ja nu har det snart gått ännu en vecka här borta, imorgon bitti åker vi på en camping trip det ska faktiskt bli skoj även om jag verkligen inte är en tält människa. Idag så simmade vi ett test set ben. Det va jobbigt och är det något man simmar mycket här så är det benspark men det är ju aldrig fel. Idag hade vi även en gemensam streching vilket vi ska börja ha varje fredag, men jag känner att jag måste stretcha mer själv.
Efter denna enorma förändring i träning för min del så behöver jag det. Men kroppen börjar vänja sig vid att vara öm så man känner det inte lika mycket längre. Längtar till den dag jag inte får träningsvärk av denna träningen längre. Vilken underbar känsla. Back in shape så att säga.

I skolans gym så finns det en klätterväg som jag velat prova på enda sen jag kom hit, så antagligen nästa helg ska jag Olivia och Sarah och kanske nån från killarns simlag prova på denna väg. Finns tre olika "klippor" och självklart kommer jag testa den minsta först. Den högsta skulle jag uppskatta till ca. 15-20 meter hög. Kanske mer.


Pain is weakness leaving the body

Ett litet visdomsord från mig :P
Ha en bra helg alla underbara där hemma


Köttning på hög nivå

Idag hade vi det brutalaste passet hittills.

3*200 1-3 start 3.00
200 easy start 3.40
3*200 1-3 start 2.50
200 easy start 3.40
3*200 1-3 start 2.45

Långbana!!
Jag fick ligga på den snabbaste banan alltså startade jag på tidern ovan.
Jag säger bara så här, det gjorde så satans ont!!
När man redan är öm i hela kroppen och sen gör detta passet. Herregud säger jag bara!!!!!
Men jag klarade mig igenom det, de sista två på 2.45 var dödliga!

Så nu sitter jag här och är halvt död haha
Life is good!

This is my life!

Löpning, simning, skola, simning, plugga sova
Simning,skola, landträning, simning sova. Ja äter gör jag det med hahah.

Till alla er som jag inte sagt det till så känner jag att det är kul att simma och träna igen. Att sen ha träningsvärk konstant är väl en bonus som Stefan hade sagt.
Allt beror på hur man ser det, innan hade jag nog inte sett det som en bonus men nu gör jag det!
För all denna ömhet kommer vara väl värt det när jag förhoppningsvis är tillbaka till mitt "gamla" jag i bassängen.
Jag känner verkligen ert stöd hemifrån och det värmer och hjälper mig så mycket!

Mats som jag sa till dig häromdagen Du är min inspiration, Du är min hjälte. Keep up the good work! Men det vet jag att du gör!

Saknar er alla, men jag trivs jättebra här!

Puss och kram vi ses på stan ;)


Confession

Jag har en så otrolig träningsvärk, ja nu klagar jag igen men jag måste få göra det :P Ser fram emot en värre imorgon det som är bra är att alla i laget har träningsvärk så jag är inte själv. Måste även erkänna att det va väldigt längesen jag var så här öm i hela kroppen, men det är bara att gilla läget antar jag. Det kommer ju gynna mig i längden. Löpningen imorse var faktiskt lite lättare än den i torsdags så det tar sig sakta men säkert.
Nu är det snart dax för pass nummer två, mycket mulligt.
Känns även bra att man håller på att lära känna killarna i simlaget, som ni kanske inte vet så tränar vi inte tillsammans. Men när vi stöter på varandra så hälsar man och pratar lite.

Nä nu väntar poolen. =)

Let's do it! ;)

Pair & Marrotta

Det heter stället som vi har vår landträning/gymträning på. Idag var första dagen där, det va ganska jobbigt cirkelträning. Sen åkte vi tillbaka till poolen och körde lite teknikträning. Gjorde klart min assigment imorse så det är gjort så nu har jag hela kvällen till att bara chilla. SKÖNT!
Imorgon har vi löpträning och sen simning på morgonen ser verkligen inte fram emot löpningen men men det blir väl lättare med gångerna (hoppas jag) Idag har inte hänt så mycket, har inte så mycket att berätta. Men jag förutspår en träningsvärk imorgon och en ännu värre i övermorgon med tanke på löpningen.

What doesn't kill you... ;)

Fluga

Min baddräksbränna har nu ersatts av en bikni bränna som är ganska mycket
mer framträdande :P, det som är mindre kul med att simma ute är att man får så
"fina" simglasögon märken och från badmössan. Man ser helt enkelt ut som en fluga.
Och jag tror att magen känner sig lite avundsjuk eftersom ryggen är så mycket brunare hahah, får väl börjar simma mer ryggsim helt enkelt =)

Ikväll var jag och åt middag på en italiensk restaurang med Olivia och hennes familj det var mycket trevligt
och jag är hur glad som helst att jag har en underbar roomie och hela hennes familj är super trevlig så det känns bra. 

3 inlägg idag :P, kände att man får ju kompensera lite nu när jag inte skrivit här på några dagar.
Snart dax att sova imorogn väntar morgonträning, assigment, styrka, simning. Mullig dag =)


By the way

Här är min adress till intresserade själar:

Louise Westergren
9051 Stockdale Highway #303
Bakersfield CA, 93311-1022

Ont det gör ont?

Vilken träningsvärk jag har haft helt otroligt! Efter löpningen och simpass som inte var att leka med. I fredags så simmade vi med/mot killarna på ett test set, 6*100 frisim uppifrån MAX i långbana det var inte att leka med. Det gjorde ont de sista 3. Men jag kämpade mig igenom dem.

Jag och Olivia bestämde oss idag för att möblera om lite i vårt rum, nu är det mycket mer plats och mycket finare, ska ta nya bilder på rummet när vi är klara med att sätta upp lite posters och så. Rummet börjar verkligen kännas som "hemma".

Imorgon börjar en ny vecka, vi börjar att med styrka imorgon det ska bli skoj, 2 simpass + styrka.

Jag saknar verkligen mamma och pappas mat! Skulle kunna göra mycket för att få hemlagad mat som inte är pizza eller hamburgare.

ha det bra där hemma!

Not a big fan of running

Ja alla ni som känner mig väl vet att jag verkligen hatar att springa, och ja springa var precis det vi gjorde kl.7 imorse, fy vad det var jobbigt men jag tog mig i mål! Sen simmade vi lite och sen var det dax för liten snabb frukost och sen en maraton lecture på 2 1/2 timme!!! Det är för länge!
Det finns två sydafrikaner i killarnas simlag och de går på samma lektion som jag (political science, där jag har den indiska läraren) och de satt precis framför mig, vi får 10 minuters paus och då vänder sig den ena om jag frågar mig om jag fattar vad hon säger, då svarar en tjej som sitter bervid honom NO! Sydafrikanen (Matt) säger då men hon pratar inte ens engelska haha lite skoj men jag svarar att jag förstår men att jag måste anstränga mig lite.
Lagom trött efter både träning och skola går jag till matsalen för en snabb lunch för sen var det dax för träning igen kl. 13. Sinnessjukt, vila det existerar inte här, starttiderna är inte att leka med och det känns att man verkligen inte är i form. Så här sitter jag nu med värk i hela min kropp och känner att gå imorgon kommer inte att vara det lättaste, men men vill man tillbaks dit man en gång var så får man ju jobba för det!

Nu är det dax för att sova det har varit en lååååång dag! Vill bara inte vakna upp imorgon och inte kunna gå haha :P härligt att man bor på andra våningen med och hiss finns inte, bara att gilla läget antar jag!

God natt för mig, godmorgon för er ;)

3 av 3

Nu har jag precis kommit tillbaka från min CSUB class, det är en class som ska hjälpa dig att planera ekonomi och studierna när du är här, ganska nyttigt faktiskt. Min lärare är KING! hahah han är coach för wrestling teamet här och han va verkligen en riktigt härjare. En kille kom in typ 30 minuter försent (killen är mexican typ) så säger läraren åhh va pinsamt gick du vilse, tur att du inte är vit du hade du blivit röd! Alla i hela klassrummet typ 100 personer brister ut i skratt jag med of course! så jävla ball!

Måste bara berätta för alla att huvuddelen av mitt kostintag här är frukt och sallad, är rädd för att gå upp i vikt och det vill jag verkligen inte, så mycket grönt för min del. =)

Nu väntar jag på min teater class om är den jobbigaste classen jag har som det verkar nu, mindre trevligt.


2 av 3

Nu har jag haft 2 av mina 3 classes min tredje och sista har jag imorgon. Teatern kommer bli mycket jobbigare än jag trodde, måste se pjäser och skriva uppsattser om detta, inte nog med det utan hon bedömer även engelskan, gramatik osv. good luck to me! Min andra class är politcial science- ameircan goverment, min lärare är ursprungligen från indien men hon pratar bra engelska faktiskt. Efter idag så verkar faktiskt det ämnet ganska intressant men man måste prata i klassrummet och vi är typ 100 pers där! Det gör mig lite osäker på min engelska även om jag fått höra att jag pratar bra engelska.

Vill man så kan man..bli tjock här! De severar hamburgare och pizza varje dag! Sen även andra alernativ men varje dag! Här finns som jag tror jag skrivit innan inget mörkt bröd, inga nyttiga flingor, ingen yoghurt. Så frukosten här består av äggröra, korvar, potatis, omelett, våfflor, flingor och bröd. Hmm allt det första känner jag mer är en lunch än frukost.

Sen har jag köpt 2 av mina 3 böcker dessa två kostade 180 dollar ungefär, mindre mulligt må ja säga.

Ha det bra där hemma!

Lite bilder



Har får ni se hur mitt doorm ser ut, och även en skylt haha har inte riktigt kopplat hur man gör med bilduppladdningen här men det finns fler bilder att se på Facebook.

Imorgon börjar skola och träning ska bli skoj. Ska bli intressant och se hur tävlingar fungerar här.
Imorgon ska jag ha teater haha kan bli intressant det med.

En dag på köpcentrat

Idag har jag äntligen skaffat en telefon! Efter att typ varit runt i olika telefon bolag i typ 3 timmar så blev det en liten blå telefon =). jag gillar den.
pot locken igår var jätte trevlig och alla är lite nyfikna på mig haha.
Ja va även inne i en victoria´s secret affär idag dte va nice haha. Men handlade inget, eftersom telefonen kosta typ 1200 kronor ungefär. Den hade varit mycket dyrare i Sverige dock. Så mobiler är billigare här.

Nu ska jag ta en nap, sen ikväll ska vi hem till en annan tjej från laget =)

Fun Friday

Vi hade en så kallad fun friday idag med simningen, ja det var väl ganska skoj men jobbigt!!!
springa runt i en bassäng hur många varv som helst, sjuka lagkapper. Men nu har jag pratat med alla i laget och alla verkar jättesnälla så det kommer nog gå bra detta. =)
Nu ska jag vila lite och sen ska jag iväg till vår "pot lock" lära känna alla bättre.

Nu blev det kursiv stil hhahha woops :P

Jetlag?

Undrar om jag fortfranade är jetlagad :S. Blir trött tidigt och vaknar tidigt.
Idag ska jag gå på en oriantation, sen ska hela simlaget hem till en tjej i laget som jag inte kommer ihåg vad hon heter och så ska vi äta tsm. Kan bli mulligt. Min roomie sover fortfarande så tack för att internet finns! haha
Det är iallafall fler i mitt hus som är vakna så jag är inte själv :P.

Berättar sen hur det gick idag =)
ha det bra!

Inflyttad!

Jag har nu flyttat in i mitt rum, litet men det ska väl funka. Än så länge funkar allt bra här, har träffat de flesta i simlaget. Har också träffat min Coach Pat, hon va väldigt trevlig. Fattar inte riktigt att jag ska vara här i 1 år! Helt sinnes. Jag ska bara ha 3 classes nu i 10 veckor, eftersom jag går på en 3 termins skola. Sen får vi se vad jag ska läsa och hur mycket. Campus är faktiskt nice, hoppas jag kommer att trivas här. Ska ta lite bilder så ni får se hur campus ser ut och en bild på mitt rum. Idag har jag varit effektiv, fixat bankkonto, handlat lite skolsaker, fixat mitt skol id. Funderar på hur jag ska göra med mobil telefon, konstigt nog är det dyrare att ha ett kontatkort än att ha abonnemang :S. Lovar att uppdatera här så mycket jag kan.

Saknar er redan där hemma!

Tiden rinner iväg..

Jag känner att jag vill göra så mycket mer innan jag åker på måndag morgon!
Jag vill träffa mina vänner en sista gång, jag vill vara med min familj.
Fast jag har bara 2 dagar på mig och jag har inte packat klart!

Nervös är jag med 08.40 lämnar jag kastrup och beger mig ut på ett äventyr. =)
Spännande ska det bli och kul!

Där ser man =)

Fick reda på idag av min coach att min roomie och en från skolan kommer hämta mig på LAX på måndag
det är en lättnad att veta att någon hämtar mig.
Sen fick jag också reda på att dormroomen inte öppnar förren på onsdag och under tiden ska jag bo
i min roomie Olivias hus med hennes familj, lite nervöst faktiskt men det kommer nog gå bra.

Har börjat packa så smått idag, så jag inte behöver göra så mycket i helgen för då vill man ju umgås med
familj och vänner.

=)

RSS 2.0